1. Overige
  2. Alumexx Telescopische ladder 4x4.

Alumexx Telescopische ladder 4x4.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Alumexx Telescopische ladder 4x4. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Alumexx Telescopische ladder 4x4.

Merk

Alumexx

Gewicht

13,5 kg

Omschrijving van de Alumexx Telescopische ladder 4x4.

Met de Alumexx Telescopische ladder 4x4 is het eenvoudig om elke klus aan te pakken. De ladder is eenvoudig in te klappen en uit te schuiven om een ladder te maken die past bij de situatie waarin je je bevindt. Zo kun je deze ladder gebruiken voor het afvoeren van afval uit je dakgoot, maar ook voor het uitvoeren van klussen op ongelijke hoogtes. Wanneer de ladder volledig is uitgeschoven, heb je een werkhoogte tot 4,84 meter. Eenmaal ingeklapt is de ladder 1,40 meter lang, waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een stevige rubberen voeten, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je veilig en stabiel staat.

Pluspunten
  • Door de maximale werkhoogte van 4,84 meter, kun je de ladder gebruiken voor werkzaamheden tot aan het dak, zoals het schoonmaken van de dakgoot. Het is mogelijk om van beide kanten naar boven te lopen. Dankzij de opberglengte van slechts 1,40 meter is het makkelijk om hem na gebruik op te bergen.

Minpunten
  • De ladder is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Veelgestelde vragen over de Alumexx Telescopische ladder 4x4.

De Alumexx Telescopische ladder 4x4. heeft een gewicht van 13,5 kg.

De pluspunten van de Alumexx Telescopische ladder 4x4. zijn:

Door de maximale werkhoogte van 4,84 meter, kun je de ladder gebruiken voor werkzaamheden tot aan het dak, zoals het schoonmaken van de dakgoot. Het is mogelijk om van beide kanten naar boven te lopen. Dankzij de opberglengte van slechts 1,40 meter is het makkelijk om hem na gebruik op te bergen.

.

De minpunten van de Alumexx Telescopische ladder 4x4. zijn:

De ladder is niet geschikt voor professioneel gebruik.

.