1. Overige
  2. Bosch UniversalVac 15.

Bosch UniversalVac 15.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Bosch UniversalVac 15. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Bosch UniversalVac 15.

Merk

Bosch

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van de Bosch UniversalVac 15.

De Bosch UniversalVac 15 is een handige en krachtige stofzuiger die zowel nat als droog vuil kan opzuigen. De 1000 watt stofzuiger heeft een 15 liter reservoir waar het vuil in verzameld wordt. Hierdoor hoef je de stofzuiger niet steeds uit te leegen. Met de universele adapter kun je de stofzuiger direct op je Bosch doe-het-zelf- en tuingereedschappen aansluiten. Het ingebouwde filterpatroon is aangepast voor nat en droog zuigen, dus je hoeft het niet tussentijds te vervangen. Daarnaast is de Bosch UniversalVac 15 ook nog eens geschikt als blaasfunctie, zodat je ook stevige materialen makkelijk weg kunt blazen. Kortom, een stofzuiger die je een stuk gemakkelijker maakt bij je klussen in de tuin of in de garage.

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke taak. Met de blaasfunctie verwijder je gemakkelijk vuil uit lastig bereikbare hoeken. De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op.

Minpunten
  • Het snoer heeft een lengte van 5 meter, wat vrij kort is.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalVac 15.

De Bosch UniversalVac 15. heeft een gewicht van 6,9 kg.

De pluspunten van de Bosch UniversalVac 15. zijn:

Met de regelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke taak. Met de blaasfunctie verwijder je gemakkelijk vuil uit lastig bereikbare hoeken. De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op.

.

De minpunten van de Bosch UniversalVac 15. zijn:

Het snoer heeft een lengte van 5 meter, wat vrij kort is.

.