1. Overige
  2. DeWALT D25303DH-XJ.

DeWALT D25303DH-XJ.

5/5

Lees alles dat je moet weten over DeWALT D25303DH-XJ. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties DeWALT D25303DH-XJ.

Merk

DeWalt

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van de DeWALT D25303DH-XJ.

Met de DeWalt D25303DH-XJ afzuigsysteem heb je altijd een schoon en stofvrij werkomgeving. Dankzij het geavanceerde vacuümsysteem worden fijne deeltjes meteen opgevangen in de bak, zodat je na afloop niet meer hoeft op te ruimen. Dit is een enorme tijdwinst. Daarnaast is de uitwasbare filter eenvoudig schoon te maken met een natte doek. Met een gewicht van 1,4 kilogram is het systeem ook nog eens licht in gebruik. Je kunt het dus gerust langdurig vasthouden zonder dat je last krijgt van je armen. De DeWalt D25303DH-XJ is een uitstekende keus voor iedereen die een stofvrije werkomgeving wil creëren.

Pluspunten
  • De H-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van gevaarlijke materialen. De lichte gewicht van 1,4 kilogram maakt het eenvoudig om de bouwstofzuiger te verplaatsen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om elektrisch gereedschap direct aan te sluiten op de bouwstofzuiger.

Veelgestelde vragen over de DeWALT D25303DH-XJ.

De DeWALT D25303DH-XJ. heeft een gewicht van 1,4 kg.

De pluspunten van de DeWALT D25303DH-XJ. zijn:

De H-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van gevaarlijke materialen. De lichte gewicht van 1,4 kilogram maakt het eenvoudig om de bouwstofzuiger te verplaatsen.

.

De minpunten van de DeWALT D25303DH-XJ. zijn:

Het is niet mogelijk om elektrisch gereedschap direct aan te sluiten op de bouwstofzuiger.

.