1. Karcher
  2. Karcher WD 5 S V-25/5/22.

Karcher WD 5 S V-25/5/22.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Karcher WD 5 S V-25/5/22. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Karcher WD 5 S V-25/5/22.

Merk

Karcher

Gewicht

8,7 kg

Omschrijving van de Karcher WD 5 S V-25/5/22.

Bovendien maakt het gebruik van de Karcher WD 5 S V-25/5/22 het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Dankzij de geïntegreerde uitblaasfunctie kun je de stofzuiger dicht bij de oppervlakte houden en stof en vuil efficiënt verwijderen. Ook het schoonmaken van smalle en moeilijk bereikbare plekken is geen probleem meer. Met het meegeleverde voetpedaal kun je de stofzuiger op de gewenste hoogte instellen. Zo kom je overal makkelijk bij! De Karcher WD 5 S V-25/5/22 is een krachtige stofzuiger met een lange levensduur. Dankzij het sterke motorenblok met een vermogen van 2200 watt en de stille technologie maak je stil en geruisloos je klusjes klaar. Daarnaast is de stofzuiger licht van gewicht en uiterst gebruiksvriendelijk. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk dragen, zodat je zelfs in moeilijk bereikbare plaatsen kunt stofzuigen.

Pluspunten
  • Met het automatische filterreinigingssysteem maak je eenvoudig het filter schoon. Je kunt het vuil opvangen met of zonder zak, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Minpunten
  • Je kunt geen elektrisch gereedschap aansluiten op de bouwstofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Karcher WD 5 S V-25/5/22.

De Karcher WD 5 S V-25/5/22. heeft een gewicht van 8,7 kg.

De pluspunten van de Karcher WD 5 S V-25/5/22. zijn:

Met het automatische filterreinigingssysteem maak je eenvoudig het filter schoon. Je kunt het vuil opvangen met of zonder zak, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

.

De minpunten van de Karcher WD 5 S V-25/5/22. zijn:

Je kunt geen elektrisch gereedschap aansluiten op de bouwstofzuiger.

.