1. Makita
  2. Makita DMR115 (zonder accu).

Makita DMR115 (zonder accu).

5/5

Lees alles dat je moet weten over Makita DMR115 (zonder accu). zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Makita DMR115 (zonder accu).

Merk

Makita

Gewicht

5,2 kg

Omschrijving van de Makita DMR115 (zonder accu).

De Makita DMR115 (zonder accu) is een handige bouwradio voor je klussen en hobby's. De robuuste behuizing is gemaakt van een stevig kunststof, wat hem ook geschikt maakt voor gebruik buitenshuis. Of je nu in de tuin of in de garage werkt, je geniet altijd van helder geluid. De radio heeft een stevige handgreep, zodat je hem makkelijk meeneemt. Ook het bedienen van de radio gaat erg eenvoudig. Bovenop de radio zit een groot draaiknop, waarmee je eenvoudig het volume aanpast en zenders selecteert. Je kunt zelfs het geluid aanpassen aan je persoonlijke voorkeur met de ingebouwde equalizer. Daarnaast heeft de Makita DMR115 ook een klok, waarmee je de tijd bijhoudt tijdens het klussen.

Pluspunten
  • De bouwradio laadt je smartphone op tijdens het afspelen. Het stereo geluidssysteem levert geluid uit zowel de linker als de rechter kant. De radio maakt deel uit van het Makita CXT en LXT accuplatform.

Minpunten
  • Bij deze bouwradio wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DMR115 (zonder accu).

De Makita DMR115 (zonder accu). heeft een gewicht van 5,2 kg.

De pluspunten van de Makita DMR115 (zonder accu). zijn:

De bouwradio laadt je smartphone op tijdens het afspelen. Het stereo geluidssysteem levert geluid uit zowel de linker als de rechter kant. De radio maakt deel uit van het Makita CXT en LXT accuplatform.

.

De minpunten van de Makita DMR115 (zonder accu). zijn:

Bij deze bouwradio wordt geen accu meegeleverd.

.