1. Makita
  2. Makita VC3011L.

Makita VC3011L.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Makita VC3011L. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Makita VC3011L.

Merk

Makita

Gewicht

10 kg

Omschrijving van de Makita VC3011L.

De Makita VC3011L is het ideale apparaat voor een schone en stofvrije werkomgeving. Deze bouwstofzuiger heeft een capaciteit van 23 liter, waarmee je makkelijk grotere hoeveelheden vuil en vloeistoffen op kunt zuigen. De zuigkracht van de stofzuiger blijft ook optimaal, dankzij de filterreiniging die je met één druk op de knop kunt activeren. Met het praktische stopcontact kun je je elektrische gereedschap direct aansluiten op de VC3011L. De stofzuiger start meteen met zuigen zodra je het gereedschap aanzet. De VC3011L heeft grote wielen en een kunststof bumper, waardoor hij ook prima tegen een stootje kan. Na gebruik kun je de stofzuigerslang, stroomkabel en adapters netjes opbergen in de bijbehorende opslag. Let op: deze stofzuiger en slang zijn niet antistatisch en daarom niet geschikt voor gebruik met een sleuvenzaag, haakse slijper, schaaf, bovenfrees, breekhamer of langnek schuurmachine. Met de Makita VC3011L kun je dus altijd rekenen op een stofvrije werkruimte.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer kleine stofdeeltjes. De bouwstofzuiger heeft een relatief laag geluidsniveau van 64 decibel.

Minpunten
  • De bouwstofzuiger heeft geen regelbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over de Makita VC3011L.

De Makita VC3011L. heeft een gewicht van 10 kg.

De pluspunten van de Makita VC3011L. zijn:

Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer kleine stofdeeltjes. De bouwstofzuiger heeft een relatief laag geluidsniveau van 64 decibel.

.

De minpunten van de Makita VC3011L. zijn:

De bouwstofzuiger heeft geen regelbare zuigkracht.

.