1. Makita
  2. Makita VC4210M.

Makita VC4210M.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Makita VC4210M. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Makita VC4210M.

Merk

Makita

Gewicht

16 kg

Omschrijving van de Makita VC4210M.

Voor de professional die met gereedschap in de weer is, is het van groot belang om zo stofvrij mogelijk te werken. De Makita VC4210M bouwstofzuiger is daarom een uitstekende keuze. Met een grote ketel van 34 liter, een onderdruk van 75 bar en een zeer laag geluidsniveau van slechts 64 decibel, is het apparaat in staat om zelfs de fijnste bouwstof en kwartsstof op te vangen, zodat deze niet in de ruimte belanden en ingeademd kunnen worden. De stofzuiger is onderhoudsvrij en gemaakt van stevig materiaal, zoals stalen zwenkwielen, bumper en een stevige container. Daarnaast zijn er handige opbergmogelijkheden voor de accessoires, is er de optie om een Mbox op de stofzuiger te bevestigen en is het transport eenvoudig. Kortom, er is goed nagedacht over het gebruiksgemak van de Makita VC4210M bouwstofzuiger.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De M-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van quartshoudende materialen. Je hebt je gereedschap altijd bij de hand doordat je een koffer aan de bouwstofzuiger kunt vastmaken.

Minpunten
  • Met een gewicht van 16 kilo is de bouwstofzuiger relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Makita VC4210M.

De Makita VC4210M. heeft een gewicht van 16 kg.

De pluspunten van de Makita VC4210M. zijn:

Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De M-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van quartshoudende materialen. Je hebt je gereedschap altijd bij de hand doordat je een koffer aan de bouwstofzuiger kunt vastmaken.

.

De minpunten van de Makita VC4210M. zijn:

Met een gewicht van 16 kilo is de bouwstofzuiger relatief zwaar.

.