1. Overige
  2. Metabo R 12-18 DAB+ BT.

Metabo R 12-18 DAB+ BT.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Metabo R 12-18 DAB+ BT. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Metabo R 12-18 DAB+ BT.

Merk

Metabo

Gewicht

1,85 kg

Omschrijving van de Metabo R 12-18 DAB+ BT.

Met de Metabo R 12-18 DAB+ BT kun je luisteren naar je favoriete radiozenders zonder storende geluiden. Het DAB+ signaal is storingsvrij, zelfs bij staal en andere draadloze signalen. Je hebt meer radiozenders tot je beschikking dan bij een FM radio. Verbind de bouwradio met je tablet of smartphone via bluetooth om je favoriete nummers af te spelen. Je kunt kiezen uit twee energiebronnen voor de radio, namelijk netstroom of een Metabo accu (accu wordt niet standaard meegeleverd). Met een verlicht display lees je gemakkelijk af welke frequentie je nu luistert en bekijk je de laadtoestand van de accu. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de radio te gebruiken met alle Metabo 12 tot 18 volt accu's.

Pluspunten
  • Luister radiozenders via het heldere en storingsvrije DAB+ signaal. Door het stereo geluidssysteem komt het geluid van zowel links als rechts. De radio is onderdeel van het Metabo Ultra M 12V en Ultra M 18 V accuplatform.

Minpunten
  • De bouwradio is niet waterdicht, dus let erop dat hij niet nat wordt

    .

    Bij deze bouwradio wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Metabo R 12-18 DAB+ BT.

De Metabo R 12-18 DAB+ BT. heeft een gewicht van 1,85 kg.

De pluspunten van de Metabo R 12-18 DAB+ BT. zijn:

Luister radiozenders via het heldere en storingsvrije DAB+ signaal. Door het stereo geluidssysteem komt het geluid van zowel links als rechts. De radio is onderdeel van het Metabo Ultra M 12V en Ultra M 18 V accuplatform.

.

De minpunten van de Metabo R 12-18 DAB+ BT. zijn:

De bouwradio is niet waterdicht, dus let erop dat hij niet nat wordt

.

Bij deze bouwradio wordt geen accu meegeleverd.

.