1. Nilfisk
  2. Nilfisk Buddy 18.

Nilfisk Buddy 18.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Nilfisk Buddy 18. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Nilfisk Buddy 18.

Merk

Nilfisk

Gewicht

4,9 kg

Omschrijving van de Nilfisk Buddy 18.

"Heel handig: één apparaat voor beide soorten vuil. Met de Nilfisk Buddy 18 hoef je je geen zorgen meer te maken over het huis, de auto of de garage. Met deze alleszuiger kun je echt alles aan. Om nat vuil op te zuigen is er een speciale nat/droog filter en voor het opzuigen van droog vuil gebruik je best een stofzak. De meegeleverde accessoires maken het schoonmaken van moeilijke plekjes gemakkelijk. Maar heb je te maken met hardnekkig, klein vuil? Dan kies je best voor de blaasfunctie. Met deze functie verwijder je eenvoudig dat stofwolkje en het vuil is zo opgeruimd.".

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke klus

    .

    Deze bouwstofzuiger kan zowel nat als droog vuil opzuigen. Met de blaasfunctie kun je makkelijk vuil uit lastig te bereiken hoeken verwijderen.

Minpunten
  • Het snoer is met een lengte van 4 meter vrij kort.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Buddy 18.

De Nilfisk Buddy 18. heeft een gewicht van 4,9 kg.

De pluspunten van de Nilfisk Buddy 18. zijn:

Met de regelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke klus

.

Deze bouwstofzuiger kan zowel nat als droog vuil opzuigen. Met de blaasfunctie kun je makkelijk vuil uit lastig te bereiken hoeken verwijderen.

.

De minpunten van de Nilfisk Buddy 18. zijn:

Het snoer is met een lengte van 4 meter vrij kort.

.