1. Nilfisk
  2. Nilfisk Multi II 22 Inox.

Nilfisk Multi II 22 Inox.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Nilfisk Multi II 22 Inox. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Nilfisk Multi II 22 Inox.

Merk

Nilfisk

Gewicht

9,2 kg

Omschrijving van de Nilfisk Multi II 22 Inox.

Met de Nilfisk Multi II 22 Inox haal je een duurzame stofzuiger in huis. De motor heeft een vermogen van 1200 watt, waardoor je vuil efficiënt en krachtig op kunt zuigen. Met de filterindicator krijg je een waarschuwing als de zuigkracht minder wordt en het filter vervangen moet worden. Met de meegeleverde kierenzuigmond krijg je ook het meest hardnekkige vuil in de kleinste hoekjes weg. Daarnaast kun je deze stofzuiger ook in de tuin gebruiken, dankzij de blaasfunctie maak je eenvoudig je tuinpad of dakgoot schoon. Na gebruik klem je de slang, stofzuigerbuis en zuigmond aan de stofzuiger, waardoor je hem makkelijk opbergt. De stofzuiger heeft zelfs een parkeerstand, zodat je hem meteen klaar hebt voor de volgende keer.

Pluspunten
  • De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit moeilijk bereikbare hoeken. Dankzij de parkeermodus kun je de bouwstofzuiger stabiel en netjes opbergen.

Minpunten
  • Het snoer is met 5 meter behoorlijk kort.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Multi II 22 Inox.

De Nilfisk Multi II 22 Inox. heeft een gewicht van 9,2 kg.

De pluspunten van de Nilfisk Multi II 22 Inox. zijn:

De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit moeilijk bereikbare hoeken. Dankzij de parkeermodus kun je de bouwstofzuiger stabiel en netjes opbergen.

.

De minpunten van de Nilfisk Multi II 22 Inox. zijn:

Het snoer is met 5 meter behoorlijk kort.

.