1. PerfectPro
  2. PerfectPro DABPRO.

PerfectPro DABPRO.

5/5

Lees alles dat je moet weten over PerfectPro DABPRO. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties PerfectPro DABPRO.

Merk

Perfectpro

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de PerfectPro DABPRO.

De DABPRO is een krachtige en betrouwbare radio die gemaakt is voor de professionele gebruiker. Het apparaat heeft een vermogen van 10W, waardoor het geluid helder en krachtig is. Je kunt de radio ook gebruiken om gesprekken af te luisteren, dankzij de interne luidspreker en de handige handsfree functie. De radio weegt slechts 1,3 kg, wat hem heerlijk lichtgewicht en draagbaar maakt. Daarnaast heeft de radio ook een kunststof voet waardoor je hem gemakkelijk op een oppervlak neerzet. Met de PerfectPro DABPRO heb je altijd een professionele radio bij je voor een scherpe prijs.

Pluspunten
  • Luister naar radiozenders via het heldere en ononderbroken DAB+ signaal. De radio werkt zowel op netstroom als op batterij, waardoor je hem overal kunt gebruiken.

Minpunten
  • Door het monosound systeem hoort u geen verschil tussen links en rechts.

Veelgestelde vragen over de PerfectPro DABPRO.

De PerfectPro DABPRO. heeft een gewicht van 1,5 kg.

De pluspunten van de PerfectPro DABPRO. zijn:

Luister naar radiozenders via het heldere en ononderbroken DAB+ signaal. De radio werkt zowel op netstroom als op batterij, waardoor je hem overal kunt gebruiken.

.

De minpunten van de PerfectPro DABPRO. zijn:

Door het monosound systeem hoort u geen verschil tussen links en rechts.

.