1. PerfectPro
  2. PerfectPro Rockpro.

PerfectPro Rockpro.

5/5

Lees alles dat je moet weten over PerfectPro Rockpro. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties PerfectPro Rockpro.

Merk

Perfectpro

Gewicht

3,5 kg

Omschrijving van de PerfectPro Rockpro.

Met de PerfectPro Rockpro luister je dankzij DAB+ digitale radio zonder enige ruis naar je favoriete radiozenders. Of je nu van klassieke muziek, pop of nieuws houdt, je kunt het allemaal luisteren met deze radio. Wil je liever je eigen muziek luisteren? Koppel dan je smartphone via bluetooth, aux of usb aan de Rockpro. Wanneer je een apparaat aan de Rockpro koppelt, laadt deze automatisch op. Zo kun je de hele dag zonder zorgen werken. De PerfectPro Rockpro is niet alleen handig in gebruik, maar ook buitengewoon sterk. Het is regen-, vuil- en stofbestendig en heeft een bereik van 350 vierkante meter. Hierdoor kun je het apparaat met een gerust hart meenemen naar een bouwplaats. Met de kantelstand kun je de bouwradio omhoog richten wanneer je deze op de grond plaatst. Zo heb je altijd optimaal geluid. De PerfectPro Rockpro is een krachtige en robuuste radio die je overal mee naartoe kan nemen.

Pluspunten
  • De bouwradio laadt je smartphone op tijdens het afspelen. Met het stereo geluidssysteem komt het geluid zowel vanaf links als rechts. Dankzij de kantelstand kun je het geluid altijd in de gewenste richting richten.

Minpunten
  • De radio is geen deel van een accupaneel.

Veelgestelde vragen over de PerfectPro Rockpro.

De PerfectPro Rockpro. heeft een gewicht van 3,5 kg.

De pluspunten van de PerfectPro Rockpro. zijn:

De bouwradio laadt je smartphone op tijdens het afspelen. Met het stereo geluidssysteem komt het geluid zowel vanaf links als rechts. Dankzij de kantelstand kun je het geluid altijd in de gewenste richting richten.

.

De minpunten van de PerfectPro Rockpro. zijn:

De radio is geen deel van een accupaneel.

.