1. Overige
 2. ASC dubbele trap 3-treeds.

ASC dubbele trap 3-treeds.

5/5

Lees alles dat je moet weten over ASC dubbele trap 3-treeds. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties ASC dubbele trap 3-treeds.

Merk

ASC

Gewicht

8 kg

Omschrijving van de ASC dubbele trap 3-treeds.

De ASC dubbele trap 3-treeds is een veelzijdig en robuust stuk gereedschap dat stevigheid en veiligheid biedt. De trap is voorzien van gelaste treden die een stevige verbinding bieden, antislipvoeten voor stabiliteit en een hendel waarmee je de ladder in beveiligingsstand kunt zetten. Je kunt ermee werken tot een hoogte van ongeveer 2,75 meter, terwijl je veilig 0,75 meter boven de grond staat. Het geanodiseerde aluminium materiaal is slijtvast en roestvrij, wat ervoor zorgt dat je handen niet vervuild raken. Deze trap is een uitstekend stuk gereedschap waar je veel profijt van zult hebben. Het is niet alleen stevig en veilig, maar ook makkelijk te gebruiken en te verplaatsen. Het lichtgewicht materiaal en de compacte bouw maken het mogelijk om je ladder overal mee naartoe te nemen. Of je nu kleine herstellingen doet in je huis, of grote klussen uitvoert, de ASC dubbele trap 3-treeds is de perfecte oplossing.

Pluspunten
 • Door de maximale werkhoogte van 2,75 meter, kun je de ladder gebruiken voor klussen in en om het huis

  .

  Dankzij de opberglengte van slechts 0,87 meter, kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen

  .

  De ladder is geschikt voor professioneel gebruik.

Minpunten
 • Je bent niet voorzien van een gereedschapsbak bovenaan de ladder om je accessoires in te bewaren, zodat je je handen vrij houdt.Je bent niet uitgerust met een gereedschapskast bovenaan de ladder om je accessoires in op te bergen, zodat je je handen vrijhoudt.

Veelgestelde vragen over de ASC dubbele trap 3-treeds.

De ASC dubbele trap 3-treeds. heeft een gewicht van 8 kg.

De pluspunten van de ASC dubbele trap 3-treeds. zijn:

Door de maximale werkhoogte van 2,75 meter, kun je de ladder gebruiken voor klussen in en om het huis

.

Dankzij de opberglengte van slechts 0,87 meter, kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen

.

De ladder is geschikt voor professioneel gebruik.

.

De minpunten van de ASC dubbele trap 3-treeds. zijn:

Je bent niet voorzien van een gereedschapsbak bovenaan de ladder om je accessoires in te bewaren, zodat je je handen vrij houdt.Je bent niet uitgerust met een gereedschapskast bovenaan de ladder om je accessoires in op te bergen, zodat je je handen vrijhoudt.

.