1. Makita
  2. Makita VC1310LX1.

Makita VC1310LX1.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Makita VC1310LX1. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Makita VC1310LX1.

Merk

Makita

Gewicht

9,6 kg

Omschrijving van de Makita VC1310LX1.

Met de Makita VC1310LX1 ben je voorbereid op elke klus. Deze robuuste L-klasse bouwstofzuiger is perfect voor het schoonmaken van zowel nat als droog bouwafval. Het automatische start- en stopsysteem maakt het makkelijk om stofvrij te werken. Begin je met boren, zagen, schuren of ander kluswerk, dan schakelt de stofzuiger automatisch in. En als je klaar bent, blijft de stofzuiger nog een paar seconden langer aan om ook dat laatste stofdeeltje op te zuigen. De stofzuiger is ook nog eens voorzien van een variabele zuigkracht, zodat je elk soort vuil efficiënt op kunt ruimen. En voor de serieuze klusser heeft de VC1310LX1 ook nog vele accessoires, zoals een antistatische stofzuigerslang. Kortom, met deze Makita bouwstofzuiger ben je klaar voor elke klus.

Pluspunten
  • Met de instelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke taak. Met het ingebouwde stopcontact sluit je eenvoudig elektrisch gereedschap aan. De L-klasse certificering maakt de stofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes.

Minpunten
  • Het snoer is met een lengte van 5 meter vrij kort.

Veelgestelde vragen over de Makita VC1310LX1.

De Makita VC1310LX1. heeft een gewicht van 9,6 kg.

De pluspunten van de Makita VC1310LX1. zijn:

Met de instelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke taak. Met het ingebouwde stopcontact sluit je eenvoudig elektrisch gereedschap aan. De L-klasse certificering maakt de stofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes.

.

De minpunten van de Makita VC1310LX1. zijn:

Het snoer is met een lengte van 5 meter vrij kort.

.