1. Einhell
  2. Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x).

Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x).

5/5

Lees alles dat je moet weten over Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x). zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x).

Merk

Einhell

Gewicht

9,2 kg

Omschrijving van de Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x).

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je schoonmaakklus te voltooien. Met de Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo bouwstofzuiger en de twee Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x) kun je nu optimaal gebruik maken van de twee instelbare snelheden, ECO en BOOST. Zuig zowel nat als droog vuil op met de 36 volt bouwstofzuiger en als het reservoir vol is, laat je het eenvoudig leeglopen via de schroefdop aan de zijkant. Het handvat is voorzien van een luchtregelaar, waardoor je het mondstuk vast kan zetten in het schoon te zuigen vloerkleed. De accessoires worden meegeleverd en kun je eenvoudig aan de bouwstofzuiger bevestigen. De accu's zijn onderdeel van het Power X-Change accuplatform, waardoor je ze ook met andere gereedschappen uit het platform kunt uitwisselen. Met dit pakket heb je alles om je schoonmaakklus te voltooien.

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume. Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume. Dankzij de werking op accu zit je niet vast aan verlengsnoeren. Dankzij de werking op accu ben je niet beperkt door verlengsnoeren. Het pakket bestaat uit een bouwstofzuiger met accu, zodat jij direct aan de slag kan gaan. Het pakket bestaat uit een bouwstofzuiger met accu, waardoor je direct aan de slag kunt gaan.

Minpunten
  • Je kunt geen elektrisch gereedschap aansluiten op de bouwstofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x).

De Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x). heeft een gewicht van 9,2 kg.

De pluspunten van de Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x). zijn:

Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume. Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume. Dankzij de werking op accu zit je niet vast aan verlengsnoeren. Dankzij de werking op accu ben je niet beperkt door verlengsnoeren. Het pakket bestaat uit een bouwstofzuiger met accu, zodat jij direct aan de slag kan gaan. Het pakket bestaat uit een bouwstofzuiger met accu, waardoor je direct aan de slag kunt gaan.

.

De minpunten van de Einhell TE-VC 36/30 Li S Solo + Einhell Accu 18V 4,0 Ah (2x). zijn:

Je kunt geen elektrisch gereedschap aansluiten op de bouwstofzuiger.

.