1. Einhell
  2. Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu).

5/5

Lees alles dat je moet weten over Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu). zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Gewicht

3,1 kg

Omschrijving van de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu) is de perfecte bouwstofzuiger voor het schoonmaken van je auto of het opruimen van klusafval. Met de 18 volt accu die je erin stopt, kun je zowel nat als droog vuil opzuigen. Daarnaast heeft deze bouwstofzuiger ook een blaasfunctie voor het verwijderen van vuil uit lastig bereikbare hoeken. Dankzij de klemmen aan de zijkant kun je het 10 liter grote reservoir gemakkelijk legen na gebruik. De bouwstofzuiger wordt geleverd met meerdere accessoires, zodat je met allerlei soorten afval en oppervlakken aan de slag kunt. Deze versie wordt geleverd zonder accu, maar als je al een 18 volt X-Change accu hebt, past deze ook op de TE-VC 18/10 Li Solo. Deze bouwstofzuiger is daarom ook ideaal als je al een Einhell X-Change accu hebt.

Pluspunten
  • Met de blaasfunctie kun je gemakkelijk vuil uit moeilijk bereikbare hoeken verwijderen. De bouwstofzuiger is gemakkelijk te verplaatsen met een gewicht van slechts 3,1 kilogram. Dankzij de bediening op accu ben je niet gebonden aan verlengsnoeren.

Minpunten
  • De bouwstofzuiger heeft geen wielen om hem achter je aan door de ruimte te trekken.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu). heeft een gewicht van 3,1 kg.

De pluspunten van de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu). zijn:

Met de blaasfunctie kun je gemakkelijk vuil uit moeilijk bereikbare hoeken verwijderen. De bouwstofzuiger is gemakkelijk te verplaatsen met een gewicht van slechts 3,1 kilogram. Dankzij de bediening op accu ben je niet gebonden aan verlengsnoeren.

.

De minpunten van de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo (zonder accu). zijn:

De bouwstofzuiger heeft geen wielen om hem achter je aan door de ruimte te trekken.

.