1. Nilfisk
  2. Nilfisk Multi II 22 T.

Nilfisk Multi II 22 T.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Nilfisk Multi II 22 T. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Nilfisk Multi II 22 T.

Merk

Nilfisk

Gewicht

11,2 kg

Omschrijving van de Nilfisk Multi II 22 T.

Doe-het-zelvers maken gebruik van de Nilfisk Multi II 22 T om nat en droog vuil op te zuigen in en rondom het huis. Het apparaat heeft een geïntegreerde contactdoos waarmee je elektrisch gereedschap direct kunt aansluiten. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een (semi-)automatische filterreiniging die ervoor zorgt dat de filter van binnen naar buiten schoongeblazen wordt. Je kunt de filter ook wassen, waardoor de filter een lange levensduur heeft. Met de indicator kun je zien wanneer je de filter moet reinigen of vervangen. Met de blaasfunctie kun je ook stof op moeilijk bereikbare plaatsen weghalen. Vergeet bij het opzuigen van droog vuil niet om een stofzak te gebruiken. Hierdoor voorkom je beschadiging van de motor. De Nilfisk Multi II 22 T is daarnaast ook nog eens energiezuinig, waardoor je kunt besparen op energie.

Pluspunten
  • Met het filterreinigingssysteem maak je de filter eenvoudig schoon. Met de blaasfunctie kun je eenvoudig vuil verwijderen uit moeilijk bereikbare hoeken. De stofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk elektrisch gereedschap direct aan te sluiten op de bouwstofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Multi II 22 T.

De Nilfisk Multi II 22 T. heeft een gewicht van 11,2 kg.

De pluspunten van de Nilfisk Multi II 22 T. zijn:

Met het filterreinigingssysteem maak je de filter eenvoudig schoon. Met de blaasfunctie kun je eenvoudig vuil verwijderen uit moeilijk bereikbare hoeken. De stofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op.

.

De minpunten van de Nilfisk Multi II 22 T. zijn:

Het is niet mogelijk elektrisch gereedschap direct aan te sluiten op de bouwstofzuiger.

.