1. PerfectPro
  2. PerfectPro Netbox.

PerfectPro Netbox.

5/5

Lees alles dat je moet weten over PerfectPro Netbox. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties PerfectPro Netbox.

Merk

Perfectpro

Gewicht

3,7 kg

Omschrijving van de PerfectPro Netbox.

De PerfectPro Netbox is de perfecte manier om je favoriete muziek te luisteren. Met de Netbox kun je je telefoon aansluiten via aux, usb of wifi, zodat je naar je favoriete hits kunt luisteren. Ook is het mogelijk om je afspeellijsten van Spotify af te spelen via Spotify Connect. Je luistert ook naar de radio in de hoogste kwaliteit dankzij de DAB+ tuner. Daarnaast is de bouwradio regen-, vuil- en stofbestendig, waardoor je de radio gerust mee kunt nemen naar de bouwplaats. Op het grote kleurenscherm zie je precies welk radiostation of welke artiest er op staat. De PerfectPro Netbox biedt je dus een perfecte manier om je favoriete muziek te luisteren, waar je ook bent!

Pluspunten
  • Met internetradio kun je naar duizenden radiozenders over de hele wereld luisteren zonder dat je andere apparaten nodig hebt

    .

    De digitale DAB+ tuner zorgt voor een geruisloze radiouitzending. De radio werkt zowel op netstroom als op accu, waardoor je de radio overal mee naar toe kunt nemen.

Minpunten
  • De radio is geen onderdeel van een accupaneel.

Veelgestelde vragen over de PerfectPro Netbox.

De PerfectPro Netbox. heeft een gewicht van 3,7 kg.

De pluspunten van de PerfectPro Netbox. zijn:

Met internetradio kun je naar duizenden radiozenders over de hele wereld luisteren zonder dat je andere apparaten nodig hebt

.

De digitale DAB+ tuner zorgt voor een geruisloze radiouitzending. De radio werkt zowel op netstroom als op accu, waardoor je de radio overal mee naar toe kunt nemen.

.

De minpunten van de PerfectPro Netbox. zijn:

De radio is geen onderdeel van een accupaneel.

.