1. Overige
  2. Excelsior TL Up 1x10.

Excelsior TL Up 1x10.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Excelsior TL Up 1x10. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Excelsior TL Up 1x10.

Merk

Excelsior

Gewicht

9 kg

Omschrijving van de Excelsior TL Up 1x10.

De TL Up 1x10 is een echt krachtpatser. De ladder is gemaakt van stevig aluminium en heeft een doordachte constructie waardoor hij eenvoudig kan worden geopend en gedraaid. De rubberen anti-slip voeten zorgen ervoor dat je stevig staat zodat je veilig jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. Dankzij het kleine formaat is deze ladder makkelijk te verplaatsen en kun je hem eenvoudig overal mee naar toe nemen. De TL Up 1x10 is een van de veiligste ladders op de markt. Het innovatieve design van de ladder garandeert dat je veilig en stabiel kunt werken. De ladder is voorzien van extra brede treden, waardoor je stevig kunt staan en een comfortabele grip hebt. Daarnaast is de ladder ook voorzien van een degelijke veiligheidsrail die je een extra gevoel van veiligheid geeft.

Pluspunten
  • Door de maximale werkhoogte van 4,5 meter kun je de ladder gebruiken voor taken tot aan het dak, zoals het schoonmaken van de dakgoot

    .

    Schuif de ladder vervolgens uit tot de ideale werkhoogte die jij wilt bereiken.

Minpunten
  • Je bent altijd afhankelijk van een steunpunt, zoals een muur.-> Je bent altijd afhankelijk van een ondersteuningspunt, zoals een muur.

Veelgestelde vragen over de Excelsior TL Up 1x10.

De Excelsior TL Up 1x10. heeft een gewicht van 9 kg.

De pluspunten van de Excelsior TL Up 1x10. zijn:

Door de maximale werkhoogte van 4,5 meter kun je de ladder gebruiken voor taken tot aan het dak, zoals het schoonmaken van de dakgoot

.

Schuif de ladder vervolgens uit tot de ideale werkhoogte die jij wilt bereiken.

.

De minpunten van de Excelsior TL Up 1x10. zijn:

Je bent altijd afhankelijk van een steunpunt, zoals een muur.-> Je bent altijd afhankelijk van een ondersteuningspunt, zoals een muur.

.