1. Overige
  2. Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX).

Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX).

5/5

Lees alles dat je moet weten over Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX). zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX).

Merk

Bosch

Gewicht

8,8 kg

Omschrijving van de Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX).

De Bosch GPB 18V-5 SC is een robuuste bouwradio die je overal mee naar toe kunt nemen. De rolkooi beschermt jouw radio tegen stoten en schokken. Met deze radio geniet je van een ruisvrije radiozender dankzij de DAB-technologie. Je kunt je favoriete muziek luisteren via Spotify of je telefoon aansluiten via een aux kabel of bluetooth. Als je telefoon leeg is, laad je deze op via de usb-aansluiting. Je kunt deze radio op netstroom gebruiken of met een Bosch Professional 18V accu. Wanneer er geen stopcontact in de buurt is, geniet je toch van je muziek. Met de subwoofer heb je een krachtige basweergave.

Pluspunten
  • Dankzij de rolkooi kan de bouwradio tegen een stootje of val bestand zijn. De bouwradio laadt je smartphone tijdens het afspelen op. De radio is onderdeel van het Bosch Professional 18V accupakket.

Minpunten
  • De bouwradio is niet bestand tegen stof of waterigheid.

Veelgestelde vragen over de Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX).

De Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX). heeft een gewicht van 8,8 kg.

De pluspunten van de Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX). zijn:

Dankzij de rolkooi kan de bouwradio tegen een stootje of val bestand zijn. De bouwradio laadt je smartphone tijdens het afspelen op. De radio is onderdeel van het Bosch Professional 18V accupakket.

.

De minpunten van de Bosch GPB 18V-5 SC (NL/LUX). zijn:

De bouwradio is niet bestand tegen stof of waterigheid.

.