1. Overige
 2. DeWalt DWV901L-QS.

DeWalt DWV901L-QS.

5/5

Lees alles dat je moet weten over DeWalt DWV901L-QS. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties DeWalt DWV901L-QS.

Merk

DeWalt

Gewicht

9,5 kg

Omschrijving van de DeWalt DWV901L-QS.

Met de DeWalt DWV901L-QS kun je gemakkelijk stof, water en dierenharen opzuigen tijdens je klus. Deze alleszuiger heeft een vermogen van 1400 watt en kan aangesloten worden op netstroom. Je kunt zelf kiezen of je het stof opvangt in de opvangzak of het tankje in de stofzuiger. Er is plaats voor 17,5 liter vuil en water. De stofzuiger is ook voorzien van een motorfilter en een vlakfilter. Hierdoor wordt het stof effectief tegengehouden en wordt de motor beschermd. Het vlakfilter vangt de resterende stofdeeltjes op wanneer deze door het motorfilter komen. De DeWalt DWV901L-QS is dus een zeer effectieve, stille en betrouwbare stofzuiger voor het opzuigen van stof, water en dierenharen.

Pluspunten
 • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Met het filterreinigingssysteem kun je gemakkelijk de filter schoonmaken. De L-klasse certificering maakt de stofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer kleine stofdeeltjes.

Minpunten
 • Het snoer is met een lengte van 2 meter vrij kort

  .

  -> Het snoer heeft een lengte van 2 meter, wat vrij kort is. De bouwstofzuiger is niet voorzien van een regelbare zuigkracht

  .

  -> De bouwstofzuiger heeft geen regelbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWV901L-QS.

De DeWalt DWV901L-QS. heeft een gewicht van 9,5 kg.

De pluspunten van de DeWalt DWV901L-QS. zijn:

Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Met het filterreinigingssysteem kun je gemakkelijk de filter schoonmaken. De L-klasse certificering maakt de stofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer kleine stofdeeltjes.

.

De minpunten van de DeWalt DWV901L-QS. zijn:

Het snoer is met een lengte van 2 meter vrij kort

.

-> Het snoer heeft een lengte van 2 meter, wat vrij kort is. De bouwstofzuiger is niet voorzien van een regelbare zuigkracht

.

-> De bouwstofzuiger heeft geen regelbare zuigkracht.

.