1. Overige
  2. DeWalt ToughSystem Radio + XR lader.

DeWalt ToughSystem Radio + XR lader.

5/5

Lees alles dat je moet weten over DeWalt ToughSystem Radio + XR lader. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties DeWalt ToughSystem Radio + XR lader.

Merk

DeWalt

Gewicht

7,23 kg

Omschrijving van de DeWalt ToughSystem Radio + XR lader.

De DeWalt ToughSystem Radio + XR lader biedt je tijdens het klussen al je favoriete muziek. Deze robuuste radio is bestand tegen stof en water, hierdoor is hij ideaal voor op de bouwplaats. De digitale DAB+ tuner zorgt voor een perfect geluid en een ruisvrij signaal. Je kunt eenvoudig via bluetooth of een aux-kabel je smartphone verbinden en muziek afspelen. De speakers zorgen voor een krachtig geluid dat over 360 graden wordt verspreid, zodat je de muziek goed kunt horen vanuit elke positie. Met de 2 subwoofers kun je genieten van een stevige bas. Onder de gele klep bevindt zich opbergruimte en een usb aansluiting waarmee je je telefoon kunt opladen. De bouwradio werkt op netstroom en heeft een XR lader, deze bevindt zich achter het logo. Met deze lader kun je ook andere DeWalt accu's opladen, zoals van je DeWalt boormachine. De DeWalt ToughSystem Radio + XR lader zorgt ervoor dat je tijdens het klussen altijd van je favoriete muziek kunt genieten. Hij is stof- en waterdicht, waardoor hij perfect geschikt is voor de bouwplaats. De digitale DAB+ tuner zorgt voor een perfect geluid en een ruisvrij signaal. De speakers produceren een krachtig geluid dat over 360 graden wordt verspreid en de subwoofers zorgen voor een stevige bas. Onder de gele klep bevinden zich opbergruimte en een usb aansluiting waarmee je je telefoon kunt opladen. De bouwradio heeft ook een XR lader waarmee je andere DeWalt accu's kunt opladen. Zo kun je bijvoorbeeld je DeWalt boormachine opladen via de radio. De DeWalt ToughSystem Radio + XR lader is dus een perfecte keuze voor al je bouwklussen.

Pluspunten
  • Met deze bouwradio kun je ook andere DeWalt accu's opladen, bijvoorbeeld van je DeWalt boormachine. Je kunt 12 voorkeurszenders opslaan zodat je ze makkelijk weer terugvindt. De radio werkt zowel op netstroom als op accu, waardoor je hem overal kunt gebruiken.

Minpunten
  • Je krijgt bij deze bouwradio geen accu meegeleverd

    .

    De bouwradio is niet volledig stofdicht en alleen spatwaterdicht.

Veelgestelde vragen over de DeWalt ToughSystem Radio + XR lader.

De DeWalt ToughSystem Radio + XR lader. heeft een gewicht van 7,23 kg.

De pluspunten van de DeWalt ToughSystem Radio + XR lader. zijn:

Met deze bouwradio kun je ook andere DeWalt accu's opladen, bijvoorbeeld van je DeWalt boormachine. Je kunt 12 voorkeurszenders opslaan zodat je ze makkelijk weer terugvindt. De radio werkt zowel op netstroom als op accu, waardoor je hem overal kunt gebruiken.

.

De minpunten van de DeWalt ToughSystem Radio + XR lader. zijn:

Je krijgt bij deze bouwradio geen accu meegeleverd

.

De bouwradio is niet volledig stofdicht en alleen spatwaterdicht.

.