1. Makita
  2. Makita VC4210L.

Makita VC4210L.

5/5

Lees alles dat je moet weten over Makita VC4210L. zodat jij met de juiste bouwproducten aan je klus kan beginnen. Lees over de voordelen en nadelen van de bouwproducten en bepaal welke het beste is voor jouw klus.

Specificaties Makita VC4210L.

Merk

Makita

Gewicht

16 kg

Omschrijving van de Makita VC4210L.

Voor de professional die dagelijks intensief met gereedschap bezig is, is een stofvrije omgeving van groot belang. De Makita VC4210L bouwstofzuiger biedt hier de perfecte oplossing voor. De stofzuiger is uitgerust met een hoge zuigkracht, een grote stofopvangbak van 34 liter en een onderdruk van maar liefst 75 bar. Ongeacht de bijzonder krachtige prestaties, is de geluidsproductie van de L-klasse VC4210L bijzonder laag met slechts 64 dB. De Makita bouwstofzuiger is verder voorzien van handige opbergmogelijkheden voor accessoires en een Mbox-montage, waardoor hij eenvoudig te vervoeren is. Daarnaast beschikt de stofzuiger over stalen zwenkwielen, een bumper en een stevige container, waardoor hij direct bestand is tegen de zware omstandigheden van een bouwplaats. Met de Makita VC4210L bouwstofzuiger kies je dan ook voor een krachtige, stille stofzuiger met een optimaal gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Je kunt je gereedschap altijd bij de hand houden door een koffer op de bouwstofzuiger te bevestigen. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes.

Minpunten
  • De bouwstofzuiger is niet uitgerust met een regelbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over de Makita VC4210L.

De Makita VC4210L. heeft een gewicht van 16 kg.

De pluspunten van de Makita VC4210L. zijn:

Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Je kunt je gereedschap altijd bij de hand houden door een koffer op de bouwstofzuiger te bevestigen. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes.

.

De minpunten van de Makita VC4210L. zijn:

De bouwstofzuiger is niet uitgerust met een regelbare zuigkracht.

.